KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Büyükyapalak Şehit Mahmut Çifci Ortaokulu

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen en iyi cümle yarışmasında 7.Sınıf öğrencimiz Elanur KARAKAŞ ilçede dereceye girmiştir.

Ock

Depremin yaralarını sarabilmek için 11 ilin el ele verdiği çalıştay sonrası kurulan eTwinning projelerinde okulumuz da "Heal The Future" başlıklı proje ile yerini aldı. Proje kapsamında yerli ve yabancı ortakların katılımı ile bu yılki eTwinning temasına(well-being at school) uygun olan ve ayrıca çocukların olumlu düşüncelerini ortaya çıkaran bir sözlük tasarlanmasına karar verilmiştir.

Ock

2022-2023 Eğitim öğretim yılı I. Dönem karne heyecanı yaşandı. Emeklerinden dolayı okul müdürümüz Mesut ERDEN ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

6. Sınıflar arasında ''Başarıya ulaşmak için zeka mı, çalışmak mı önemlidir'' konulu münazara yarışması düzenlendi. Yarışmayı kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunlarını yaşatmak için bu oyunları öğrencilerimizle birlikte tekrar oynadık

Ekm

Kitap sevgisi okulumuz bahçesinde artarak devam ediyor. Kitap, insanın hayal dünyasını ve bakış açısını değiştirir. Her gün en az 20 sayfa kitap okuyalım.

Ekm

Devlet parasız yatılılık ve bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimize hediyeleri okul müdürümüz Mesut ERDEN tarafından takdim edildi.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Ekim ayı değerimiz 'SEVGİ' .Öğrencilerimizle sevgi konusunu birçok etkinlikle işledik. Değerli  çalışmaları için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuz  2. eTwinning projesine katılıyor.

Şbt

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında eTwinning kulüp örencileri ve gönüllü diğer öğrencilerimizle birlikte  Ders Veren Şarkı Ve Türkülerimiz isimli eTwinning projesine katıldık.